2012. augusztus 27., hétfő

Bízz Istenben

Dönthetek úgy, hogy bízom Istenben, bármi is történjék. "Áldom az Urat mindenkor, állandóan őt dicséri szám." (Zsoltárok 34:1) Amikor eljutsz az életedben arra pontra, hogy el tudod mondani: "Áldom az Urat, bármi is történjék", akkor az a bizalomnak egy olyan szintje, amit nem fogsz megtalálni sehol máshol a világban. Ez a bizalom az Istennel való kapcsolatra épül!
Mondd el ma ezt az imát: "Drága Uram, vannak dolgok az életemben, amiket Te, az élet vagy mások  tettek velem, és amik nem tetszenek. De köszönöm, hogy hozhatok jó döntéseket. Köszönöm hogy magadhoz hasonlóvá formáltál, és hogy van választási lehetőségem. Ma, a te hatalmadban és erődben úgy döntök, hogy egészségesebb leszek, hogy olyan dolgokat teszek, amik több energiához és egészségesebb gondolkodáshoz, testhez és érzelmekhez segítenek hozzá. Uram, úgy döntök hogy egészséges kapcsolatokat építek. Nagyon félek, de megkockáztatom hogy új, egészséges kapcsolataim legyenek. Azt szeretném, ha a szeretet lenne a legnagyobb célom, és azt akarom, hogy a szeretetre épüljön az életem.
Istenem, úgy döntök, hogy megbízok benned a körülmények ellenére. Áldani foglak, bármi történjék! Bízom abban, hogy életem minden történése a javamra válik. Uram, én fogom eldönteni, hogy miről gondolkodok - nem rossz és hiábavaló dolgokról. Segíts, hogy az életem jó emlékekkel és a Te Igéd igazságával töltsem meg. Jézus, a Megváltómnak választalak Téged. Szükségem van a szabadításodra, de ugyanakkor arra is, hogy önmagamtól megments. Szükségem van arra, hogy segíts átkódolni a testem, a szívem, az elmém és a kapcsolataim azért, hogy az életem hátralévő része legyen az életem legjobb része. Jézus nevében. Ámen."

(Daily Hope by Rick Warren, 2012.08.20.)