2012. december 12., szerda

URam, te majd megfelelsz nekik...

14De én meg sem hallom, mintha süket volnék, olyan vagyok, mint egy néma, aki nem nyitja ki száját. 15Olyan vagyok, mint aki nem hall, és szájában nincs ellenvetés. 16Mert benned reménykedem, URam, te majd megfelelsz nekik, Uram, Istenem! 

5Hagyd az ÚRra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: 6világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít.  7Légy csendben, és várj az ÚRra! Ne indulj fel, ha az alattomos embernek szerencsés az útja! 8Tégy le a haragról, hagyd a heveskedést, ne légy indulatos, mert az csak rosszra visz! 
34Reménykedj az ÚRban, maradj az ő útján! 

 2Ezt határoztam: vigyázok szavaimra, hogy ne vétkezzem nyelvemmel, megzabolázom számat, ha gonosz ember kerül elém.  3Néma voltam, szótalan, hallgattam, de ez nem volt jó, fájdalmam kiújult.(!!!!) 
10Néma maradok, nem nyitom ki számat, hiszen te munkálkodsz.

13Hallgasd meg imádságomat, URam, figyelj segélykiáltásomra! Könnyeim láttán ne légy néma, mert jövevény vagyok nálad, zsellér, mint minden ősöm.    


* a fenti igék most az én vígaszaim. Soha nem gondoltam volna hogy ha a sátán a hiúságomra próbál hatni az ekkora csata lesz, hogy megpróbáljak ellenállni. De Isten velem van, segít hogy kitartsak. Iszonyat nagy próba hogy ne menjek a saját makacs fejem után, hanem hallgassak a kapott egyértelmű igékre. Nehéz becsukni a számat ,és nem szóra nyitni. Annyira de annyira megmondanám neki, de nem tehetem, mert azt érzem ezt nem nekem kell megoldanom most. De iszonyat nehéz.
A sátán mindig megtalálja a gyenge pontunkat hol így hol úgy. De a mi mennyei édesatyánk ott van velünk, és velünk együtt megy át a próbákon, soha nem hagy el, ez ad bizodalmat. Számtalanszor láttam már csodálatos, felfoghatatlan megoldásokat tőle, amikor én még agyaltam egy megoldáson, már készen volt az ő szabadítása csak én nem tudtam róla. Hihetetlen élmény volt amikor utólag megláthattam az összefüggéseket, és láttam hogy Ő csendben már régen értem dolgozott.
Halleluja az Úrnak, hiszem hogy most is segíteni fog. Ha van kedved imádkozzunk együtt, írd ide hogy te miért szeretnél imádkozni, és vigyük együtt az Úr elé.
Amen

Sokkal jobban érzem magam hogy leírtam.:) 


zsoltárok könyve

25,17 Enyhítsd szívem szorongását, szorult helyzetemből szabadíts ki!
25,18 Lásd meg nyomorúságomat és gyötrődésemet, és bocsásd meg minden vétkemet!