2018. január 2., kedd

Hallani Isten hangját

Sokat foglalkoztat most ez engem.
Még nincs kialakult meggyőződésem, hogy ez hogyan lehetséges, ezért összegyűjtöm azokat, amik ebben a témában vannak.
Tudom amikor Isten szól hozzám, mégis tisztázni akarom az összes lehetséges módot, hogy ne tévesszen meg semmilyen más hang.
"
Milyen hangon hallhatod Őt? Hátsó csendes hangon, vagy akár mennydörgő hangon, de hallhatod erős, markáns hangon is. Egy biztos, nem a rosszindulatú embereken keresztül szól. Nem is a kárhoztató igéket dobálja hozzád. Még azok is áldásként hatnak rád ha Ő küldi. Isten mindenkor szeretettel szól, kárhoztatás és vádlás nélkül. Még ha figyelmeztet, akkor sincs kárhoztatás, vádlás, lebecsmérlés a szavaiban. Mindenkor boldogság tölti el a szívedet ha Ő szól. Erről ismered fel az igazságot és szabad leszel.

Ki szól hozzád? Összetéveszthető?
Ha Isten szól, soha nincs bűntudatod és soha nem érzed magad egy senkinek. Meg sem kérdőjelezed, hogy Ő szólt -e hozzád, mert egy belső bizonyosság, megerősítést ad a szellemedben. Ő mindenkor felemel, még akkor is ha rosszat tettél, elvétetted és nem vádol, nem bizonytalanít el. Ha Isten szól hozzád, egészen szabad leszel, mert a Szelleme által szól. Hidd el, nem lesz benned bizonytalanság. Egyáltalán nem téveszthető össze semmivel, még a saját hangoddal sem, de a sátánéval sem, a tévhittel ellentétben, mert már ismered a Jó Pásztor hangját. Az a te döntésed, hogy az Isten hangját követed, vagy a sátánét. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése