2012. december 8., szombat

Személyes bejegyzés.....

Ez most valamiért kikívánkozik, most azonnal...le kellett ülnöm. Talán épp azért hogy te, aki most ott ülsz a monitorod előtt, elolvashasd...
Isten nagyon ismer minket. Ezt tudom, de mégis újra és újra megdöbbenek hogy mennyire...
Sok hibám van, elkísérnek, de Ő mindig segít ha kérem. Így volt ez most is..
Megoldatlan hurcolt probléma...akárhányszor láttam a képét, csak az jutott eszembe, hogy "miért ő? Ő miért kapott ilyen ajándékot? Pedig ő se jobb nálam, sőt!! " De Uram add hogy ne így gondoljak rá. Fogalmam sincs hogy mit kellene csinálnom hogy ne legyenek ezek a gondolataim iránta, de nagyon szeretnék nem így gondolni rá...És az én mennyei édesatyám, aki annyira nagyon ismer engem , hiszen ő formálta csontjaimat, gyengéd, de igen hatásos választ adott  most is....tudta hogy azonnal  megváltozik a gondolkodásmódom. Pedig csak egyetlen szó volt! És én elszégyelltem magam, könnyek szöktek a szemembe....sosem gondoltam volna hogy ezért a személyért én valaha is akár egyetlen könnycseppet is ejtenék....de Istennek minden lehetséges. Egyetlen szó, ami hiszem hogy az én mennyei édesatyámtól jött...Köszönöm!!!
Te is kérd Őt! Igen! Kérd! Hisz mindenkinek ad bölcsességet aki kéri! Neked is ad! És IGEN! ARRA A PROBLÉMÁDRA IS! Hamarabb mint hinnéd! Próbáld ki! Kérd ma! 
Köszönöm Uram! Köszönöm! És imádkozom ezért a személyért! Amen!