2012. április 15., vasárnap

* Uram,elbuktam...megint....Ismét "megvettem" az ellenség portékáját...megint elhitette velem a hazugságait,és megint szenvedtem és padlóra kerültem.Ideig - óráig sikerült ellenállni és szárnyaltam,de megint megtalálta a gyenge pontomat...pedig annyiszor szóltál,annyi imameghallgatást kaptam,és szárnyaltam,igen...boldog voltam...éreztem hogy igen,velem vagy,megtapasztaltam sokszor jelenléted,hihetetlen dolgokban is,és mégis újra és újra elbukok...:( Eléd teszem...megpróbálom teljesen letenni,mert eddig nem ment...segíts! *

Ne engedjétek, hogy rászedjenek benneteket a próféták és a jósok, akik köztetek vannak, és ne hallgassatok az álmodók álmaira!

Ezt mondja nektek a Seregek Ura,Izráel Istene: Ne engedjétek,hogy rászedjenek benneteket a próféták és a jósok akik köztetek vannak,és ne hallgassatok az álmodók álmaira! 
Mert hazugságot prófétálnak nektek az én nevemben; nem küldtem õket - így szól az ÚR....
Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövõt adok nektek.
Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket.
Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám.
Megtaláltok engem - így szól az ÚR -, jóra fordítom sorsotokat, összegyûjtlek benneteket minden nép közül és minden helyrõl, ahová szétszórtalak - így szól az ÚR -, és visszahozlak erre a helyre, ahonnan fogságba vitettelek benneteket.
Jer 29:8-14