2017. április 18., kedd

Bízz Istenben!

Róma 5: 3 De nemcsak ennek örülünk, hanem a megpróbáltatásoknak is, amelyeket ki kell állnunk. Miért? Mert tudjuk, hogy ezek türelmes kitartást fejlesztenek ki bennünk. A kitartás eredménye a kipróbált jellem, abból pedig reménység származik, ez a reménység pedig soha nem fog csalódást okozni. Hiszen Isten szeretete betöltötte szívünket a Szent Szellem által, aki Isten ajándéka a számunkra.


Amiket ma mondasz, hosszú távon meghatározhatják milyen lesz a holnap. Ne engedd, hogy a világ nyomása és az ellenség hazugságai lehúzzanak, azt okozva, hogy sötéten kezded látni az életed. Támaszkodj Isten Igéjére, bízz az ígéreteiben, és szólj életet jelentő szavakat a helyzetedre.

Minden egyes kimondott szó hatással van rád, úgyhogy beszélj pozitívan és bizalommal telve. Engedd, hogy a nehézségek közepette, a szavaid egyengessék az utadat. A problémák helyett beszélj inkább minél többet Isten ígéreteiről, és engedd, hogy felpezsdüljön a hited.

Úgyhogy hajrá, fel a fejjel! Akkor is, ha gyengének érzed magad, akkor is, ha a győzelem lehetetlennek látszik, és akkor is, ha félsz a háborútól, magasztald Istent a frontvonalon. Ha ezt teszed, észre fogod venni, hogy Ő harcol érted, és így lehetetlen, hogy veszíts.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése