2017. március 7., kedd

16 Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.
Jakab 5:16

Az ima ereje

A Bibliában mindenhol azt láthatod, milyen hatalmas, és életet megváltoztató ereje van az imának!
A legjobb hír az imáról az, hogy az a hatalmas erő, amiről a Bibliában olvastál, neked is rendelkezésedre áll, most azonnal! :) 
Isten szándéka az imával az, hogy életeket változtasson meg. Az a szándéka, hogy hívd Őt, és hívd be a szívedbe, egy csodás közösségben! 
Az imáidon át beléphetsz Isten hihetetlen, kimeríthetetlen erejébe az életedben, és nagy biztatás, és áldás lehetsz a azokra, akiknek imára van szükségük körülötted!
Jakab azt mondja hogy az ima gyógyít, és helyreállít embereket. Az ima változást hoz! Az ima hatással van a változásra! Ma gondolkodj el az ima erején, és hozd működésbe a hited! 
Állj egyetértésben Istennel és az Ő igéjével, és nézd, hogy mit fog tenni a javadra!
Joel Osteen, napi ige 2017. március 6.
Atyám, köszönöm, hogy ekkora erő áll a rendelkezésemre! Hiszem és tudom, hogy az imáim nem maradnak megválaszolatlanok! Hiszem, és tudom, hogy hatalmas erő van benne, hiszen a Te igéd ezt mondja! Hiszem, hogy embereket és életeket változtatsz meg, és állítasz helyre! Imádkozom továbbra is azért a házaspárért! Kérlek Atyám, érintsd meg őket, adj nekik megbocsátást, és vágyat a házasságuk helyreállítására, akadályozd meg, hogy elváljanak! Atyám Neked nincs lehetetlen! Jézus nevében kérlek! Amen!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése